The Wonder of Mountains and Waters and Magnificence of the Sun and MoonRelease Time：2018-01-04 10:17:08 source：The Administration Of Hunan Dongjiang Lake Scenic Area
7：00a.m.—9:00a.m. Visit Chinese Creative Photography Base, the fairyland on earth — Misty Small Dongjiang River (including Guanpuyun Pavilion, Yu-Qiao-Xian-Ju, Misty House, Dongjiang Duckweed, etc.), Waterfall of Butterfly Valley, the Largest Dam in Asia-external landscape of Dongjiang Dam (this tour takes about 120 minutes), and then arrive at the wharf of Dongjiang Lake;
9:30a.m.—11:00a.m. Start the tour in the unparalleled natural oxygen bar-18 Waterfalls of Longjing (this tour takes about 90 minutes)
11:30a.m. Have lunch at designated restaurant;
1:00p.m.—2:00p.m. Take a boat to cruise around Dongjiang Lake-the Dongting Lake in south Hunan;
2:00p.m.—4:30p.m. Climb Doushuai Island, and visit the world-class super-large Karst Cavern Divine Doushuai Rock (The tour shall take about 150 minutes);
Reward yourself with the superb delicacy of fresh and live salmon fish at Dongjiang Lake for dinner (80Yuan/person, at your own expense)
8:00a.m.—9:00a.m. Take a boat to appreciate the first bend of this tourism city-Dongjiang Bay, and enjoy the beautiful night scene under the moon light (30Yuan/person, at your own expense; this tour takes about 60 minutes);
Return to the designated hotel in downtown area.
8:00a.m.—9:30a.m. Take a tour to the Amitayus Temple-a temple dedicated to Amitayus, a Buddha in the east that is as well known as Sakyamuni in the west, and visit the Wuling Farming Civilization Museum where visitors can inherit the thousand-year-long farming culture (this tour takes about 90 minutes)
9：30a.m.—12:00a.m. Visit the San-Xiang-Si-Shui (Hunan) •Dongjiang Lake Cultural Tourism Street, Dongjiang Lake Peculiar-shaped Stone Museum, the Museum of Mao Zedong's Literatures (who has been honored as “the sun that shines forever” in China), Humanities Bamboo Lodge, Dongjiang Lake Photographic Art Gallery, and Zixing Specialties Exhibition Area (this tour takes about 150 minutes)
Sending-off tour group after lunch.